PUNONI SI INFERMIERE
NË GJERMANI

Hidhini një sy gamës së gjerë të mundësive tona të punës si infermiere dhe mos ngurroni të na dërgoni CV -në tuaj. Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur për të organizuar një intervistë të parë.

INFERMIERË NGA EVROPA DHE VENDE TË TJERA PËR SPITALET GJERMANE

Mirësevini në faqen tonë të internetit të Holalemania!
Ne i drejtohemi të gjitha spitaleve në Gjermani që kanë nevojë për personel në fushën e infermierisë. Dhe sigurisht që ne gjithashtu i drejtohemi infermierëve që po mendojnë të vijnë në Gjermani për të praktikuar profesionin e tyre.

Wir von Holalemania sind ein internationales Team mit Sitz in Hamburg: Der Fokus unserer Arbeit liegt auf einer effektiven, produktiven und langfristigen Vermittlung. Wir zeichnen uns aus durch eine enge Betreuung, die besondere Nähe zu unseren Kandidat:innen und Kund:innen und langjährige Erfahrung. Unsere Kandidat:innen und Kund:innen begleiten wir von ihrer Ankunft bis weit über ihren Arbeitsstart in Deutschland hinaus (mindestens ein Jahr lang). Dabei bieten wir praktische Hilfe, emotionale Unterstützung und stehen für jede Art von Problemen oder Fragen zur Verfügung.

PËR APLIKANTËT

Me mbështetjen e ekipit tonë, ju do të keni dikë pranë jush në të gjitha fushat e jetës tuaj; nga njohja e profesionit tuaj deri tek gjetja e një vendi për të jetuar në Gjermani dhe shumë çështje të tjera.

PËR SPITALET

Ne zgjedhim punëtorë të kualifikuar për ju nga Italia, Spanja, Shqipëria dhe shumë vende të tjera. Përveç kësaj, ne ofrojmë mbështetje të përhershme për të dyja palët gjatë integrimit në Gjermani, në qytetin e ri dhe në spitalin tuaj.

32

ALLE VERSCHIEDENEN
NATIONALITÄTEN UNSERER
KANDIDATE/INNEN

405

HEBAMMEN UND KRANKENPFLEGER, DIE BEREITS GUT ANGEKOMMEN SIND

8

UNSERE JAHRE AN
ERFAHRUNG IM BEREICH
DER VERMITTLUNG

49

KRANKENHÄUSER
MIT DENEN WIR
ZUSAMMENARBEITEN

DAS TEAM

Das Team von Holalemania unterstützt seine Kandidaten in jeder Phase der Vermittlung, sowohl im Heimatland, wie z.B. bei der Suche nach der geeigneten Sprachschule, als auch in Deutschland. Unsere Stärke ist hierbei unsere Vielseitigkeit und Internationalität.

UNSERE NEUSTEN BLOGBEITRÄGE